Despre noi

Despre noi

CREDIT FIX IFN S.A. este Institutie Financiara Nebancara inscrisa in Registrul Special al Bancii Nationale a Romaniei cu numarul: RS-PJR-41-110084/16.02.2018. Activitatea institutiei noastre este reglementata prin Legea nr. 93/2009 si a actelor normative ale B.N.R..

Credit Fix este rezultatul muncii unei echipe de tineri profesionisti din domeniul financiar-bancar. Plecand de la experienta acumulata in acest sistem, am avut viziunea dezvoltarii unor solutii care sa raspunda nevoilor neacoperite de institutiile traditionale.

De-a lungul activitatii in domeniu am intalnit situatii in care nevoi urgente nu isi gaseau rezolvarea, planuri indraznete nu erau finantate si activitati rentabile ajungeau in blocaj financiar.

Am cautat sa introducem pe piata din Romania solutii care sa raspunda rapid nevoilor urgente de finantare. Am regandit modul de evaluare si am simplificat procedurile de aplicare si analiza a cererilor de credit, astfel incat, produsele noastre sa fie cu adevarat utile.

Oferim clientilor nostri produse de creditare simple si rapide care sa ii ajute in rezolvarea situatiilor neprevazute sau punerea in practica a planurilor lor. Personalizam fiecare produs in functie de necesitatile si posibilitatile solicitantilor, incurajand creditarea responsabila.

Misiunea noastra este sa oferim sprijin financiar in momente cheie, sa fim elementul care face diferenta astfel incat orice provocare sa aiba un final fericit.

Activam pe piata din anul 2015 si am strans alaturi de noi un portofoliu important de clienti, carora le oferim lunar cateva mii de credite, raspunzand astfel unor cereri noi sau clientilor care au nevoie de un nou imprumut, prin intermediul platformelor noastre web.

Am dezvoltat cu publicul nostru un parteneriat bazat pe incredere, transparenta si beneficiu reciproc, care ne asigura o relatie pe termen lung. Evaluam zilnic feedback-ul primit si in acest fel ne putem mandri un procent de peste 75% clienti care au revenit atunci cand au avut nevoie de un credit nou.

Obiectivul nostru asumat este de a ajunge liderul institutiilor de creditare nebancare din Romania. Cu fiecare an am marcat o noua etapa in dezvoltarea si maturizarea institutiei Credit Fix IFN si un pas inainte in realizarea acestui obiectiv.

Ne-am creat imaginea unui brand solid dupa trei ani de activitate de succes si promisiuni respectate fata de clientii si partenerii nostri. Ne dorim sa incheiem in continuare relatii puternice care sa aduca valoare tuturor celor implicati.

Facem totul pentru a fi o institutie respectata si de incredere, recunoscuta pentru corectitudine si eficienta. Valorile care ne ghideaza intreaga activitate sunt: integritatea, transparenta si increderea.