Promotii

Promotii

Achita la timp ratele creditului pentru nevoi personale si bucura-te de reducerea din dobanda!

Pentru ca suntem fixisti si apreciem punctualitatea, recompensam fiecare client care achita rata la timp cu o reducere de 33% din dobanda standard! Astfel, dobanda standard 324%/an se micsoreaza la 216%/an pentru fiecare rata achitata la timp. Aceasta reducere se aplica daca achiti rata cel tarziu in ziua scadentei.

Ce se intampla daca intarzii cu plata unei rate pentru creditului de nevoi personale

Daca ai ratat ziua scadentei unei rate, nu vei mai putea beneficia de reducerea din dobanda si va trebui sa achiti rata respectiva la valoarea integrala. Urmatoarele rate nu vor fi afectate de aceasta intarziere si te vei putea bucura de reducere daca le achiti la timp. Pentru ca nu ne dorim ca bugetul tau sa fie afectat, te rugam sa ai in vedere si ca incepand cu prima zi de intarziere se percep penalizari conform contractului de credit, care se vor adauga la suma datorata. Asadar, cu cat platesti mai repede, cu atat suma va fi mai mica.

De unde stii cat trebuie sa platesti cu reducere

Fiecare contract de credit pentru nevoi personale, la care se ofera aceasta reducere, are doua grafice de rambursare in care sunt evidentiate valorile ratelor integrale si valorile ratelor reduse pentru achitarea la timp. De asemenea, in contul de client vei vedea in sectiunea ”Achitare” valoarea redusa a ratei, daca vei dori sa faci plata fara intarziere.

De ce nu este constanta valoarea reducerii lunare

Creditele pentru nevoi personale cu rate fixe, au in componenta ratei lunare o valoare diferita a dobanzii. Astfel, prima rata va fi alcatuita dintr-o valoare mai mare a dobanzii plus o valoare mai mica din capitalul achitat, in timp ce ultima rata va avea o valoare mai mica a dobanzii si o valoare mai mare pentru capitalul din creditul achitat. Reducerea de 33% se aplica pentru valoarea dobanzii din componenta respectivei rate.