Notificare de prelucrare a datelor cu caracter personal

Cine suntem

Credit Fix IFN SA (denumita generic CREDIT FIX), persoana juridica romana, inregistrata la Oficiul Registrului Comertului de pe langa Tribunalul Bucuresti sub nr. J40/1169/2015, Cod de identificare fiscala 34048860, cu sediul social in Bucuresti, Splaiul Unirii, nr. 16, et. 4, cam. 413 si 413A, Sector 4, institutie financiara nebancara inregistrata in la Banca Nationala a Romaniei in Registrul Special pentru Institutii Financiare Nebancare sub nr. RS-PJR-41-110084/16.02.2018, supusa prevederilor Legii nr. 93/2009 privind institutiile financiare nebancare cu modificarile si completarile ulterioare, precum si prevederilor legale in vigoare aplicabile institutiilor financiare nebancare.


Date personale pe care le prelucram

Politica noastra de protectie a datelor personale reglementeaza utilizarea si stocarea datelor tale. Poti vedea politica noastra de protectie a datelor cu caracter personal la: fixcredit.ro/politica-de-confidentialitate.

CREDIT FIX este un operator de date cu caracter personal. Colectam urmatoarele tipuri de date personale de la tine:

Nume si prenume

E-mail

Numar de telefon

Adresa de domiciliu/adresa de corespondenta

CNP, serie si numar act de identitate

Cont bancar, nr card bancar

Angajator si date de contact

Vechimea in munca la actualul angajator si vechimea integrala in munca

Date privind venitul

Starea civila

Proprietate

Studii

Ocupatie, functie

Detalii persoana de contact – numar de telefon

Alte imprumuturi contractate si intarzierea in onorarea acestora.

Inregistrarea telefonica

IP


De ce avem nevoie de ele

- Avem nevoie de datele tale personale pentru a-ti oferi serviciile Credit Fix. Astfel, iti colectam urmatoarele date:

Nume si prenume, CNP, serie si numar act de identitate, adresa de domiciliu si de corespondenta – avem nevoie de aceste date pentru furnizarea serviciilor de creditare accesate prin intermediul site-ului nostru.

E-mail – adresa de e-mail o folosim pentru a-ti furniza serviciile si pentru a te informa despre stadiul cereriii tale.

Numar de telefon – te vom contacta daca apar probleme cu privire la cerere.

Contul bancar– pentru virarea imprumutului.

Card bancar – pentru colectarea ratelor.

Angajator si date de contact, vechimea in munca, date privind venitul, starea civila, proprietate, studii, ocupatie, functie, alte imprumuturi contractate si intarzierea in onorarea acestora  – pentru aprecierea bonitatii clientului.

Detalii persoana de contact – in vederea contactarii pentru executarea obligatiilor contractuale asumate.

Inregistrare telefonica – dovada a incheierii contractului si a colectarii datelor cu caracter personal in vederea incheierii acestuia.

- Functionarea site-ului www.fixcredit.ro

Adresa IP – filtrarea si detectarea atacurilor din internet.

Informatii cont CREDIT FIX – informatiile tale vor fi pastrate in baza de date interna pentru a ne permite sa iti oferim o experienta personalizata.

Cu consimtamantul tau, am dori sa prelucram si urmatoarele date cu caracter personal:

- Newsletter CREDIT FIX

Nume si prenume – avem nevoie de aceste informatii pentru a-ti comunica mesajele intr-un mod mai personal.

E-mail – avem nevoie de aceste informatii pentru a putea trimite newsletter-ul prin care iti aducem la cunostinta noutati despre produsele si promotiile noastre.

- Comportament online

Istoria navigarii – partajam aceste informatii cu partenerii nostri descrisi in politica de cookies pentru a va putea livra oferte personalizate. Mai multe informatii regasiti in pagina noastra de cookie-uri la: fixcredit.ro/politica-de-cookies.


Ce facem cu datele tale

Datele tale personale sunt prelucrate in cadrul companiei CREDIT FIX situata in Romania. Gazduirea si stocarea datelor tale se face la Distinct New Media care se afla in Romania.

Datele tale personale pentru newsletter vor fi incarcate in Sendmachine, care va actiona ca un imputernicit pentru CREDIT FIX IFN. Sendmachine opereaza livrarea newsletter-ului nostru. Politica lor de confidentialitate poate fi consultata la: sendmachine.com/confidentialitate.

Datele tale personale pentru istoria navigarii sunt transmise partenerilor nostri descrisi in politica de cookies. Te rugam consultati descrierea acestor parteneri aici: fixcredit.ro/politica-de-cookies.


Cat timp pastram datele cu caracter personal

Pentru newsletter vom pastra datele tale cu caracter personal doar pe durata de viata a newsletter-ului sau pana cand ne vei notifica ca nu mai doresti sa primesti newsletter-ul. Dupa aceasta perioada, datele tale personale vor fi distruse ireversibil.

Pentru serviciile de creditare accesate prin intermediul site-ului www.fixcredit.ro datele tale personale, dintre cele care sunt cuprinse in documentele financiar-contabile sau in documente care se anexeaza documentelor financiar-contabile, vor fi pastrate 10 ani conform dispozitiilor art. 38 din Anexa 1 la Ordinul nr. 2634/2015 privind documentele financiar-contabile, emis de Ministerul Finantelor Publice si nu vor fi accesate in niciun alt scop decat scopul legal pentru care sunt arhivate. Dupa 10 ani aceste date vor fi distruse.


Care sunt drepturile tale?

Daca ai motive sa crezi ca orice date personale pe care le detinem despre tine sunt incorecte sau incomplete, ai dreptul sa soliciti sa vezi aceste informatii, sa le rectifici sau sa ceri sa fie sterse, sa soliciti restrictionarea prelucrarii sau sa te opui prelucrarii si de asemenea ai dreptul la portabilitatea datelor. Pentru exercitarea acestor drepturi te rugam sa ne contactezi prin e-mail la DPO@FIXCREDIT.RO.

Daca doresti sa inaintezi o plangere legata de modul in care ti-am procesat datele personale, contacteaza responsabilul cu protectia datelor la urmatoarea adresa de e-mail DPO@FIXCREDIT.RO. Responsabilul cu protectia datelor va lua legatura cu tine pentru a solutiona problema ridicata.

De asemenea poti contacta Autoritatea Nationala de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter personal la www.dataprotection.ro si unde poti depune o plangere.