Credit IFN

Cati bani doresti? 2,000 LEI
Pe ce perioada? 6 luni

Iti oferim 33% reducere din totalul dobanzii daca achiti ratele la timp.

Suma finantata: minimum 500 lei - maximum 10.000 lei. Perioada acordare: minimum 3 luni - maximum 12 de luni. DAE: minim 1.719,89% - maxim 3.655,88%

Exemplu de calcul: Pentru un imprumut in rate Credit Fix de 5.000 lei achitat in 12 rate lunare egale, obtinut online, cu o rata de 1.431,30 lei, comision de analiza 250 lei, DAE 2.033,99%. Valoarea totala platita la sfarsitul perioadei este de 10.400,89 lei (include suma imprumutata si dobanda).

Vrei un Credit IFN?

Venim in ajutorul celor care au nevoie de suport financiar, oferindu-le posibilitatea de a solicita online un credit IFN. Acesta este mult mai accesibil, comparativ cu creditele bancare, pentru ca actele solicitate sunt doar cele strict necesare si pentru ca procesul de creditare dureaza mai putin.

Despre Imprumutul IFN

Acest imprumut este un serviciu conceput special sa ii sprijine pe cei care au nevoie de o suma de bani de pana la 10.000 de lei, pentru a-si rezolva diferite probleme. In timp ce bancile ofera conditii stricte de creditare, noi iti punem la dispozitie oferte mai flexibile si nu solicitam plata unei asigurari.

Astfel, aplicand pentru un credit IFN rapid, nu ti se vor solicita adeverinta de venit sau giranti. In schimb, vei putea solicita imprumutul foarte simplu, completand formularul de pe site, vei primi banii direct in contul bancar personal si ii vei putea restitui in 12 rate fixe, indiferent de evolutia pietei.

In consecinta, alege chiar acum suma de care ai nevoie si data la care poti returna banii, astfel incat sa beneficiezi simplu si rapid de un imprumut personalizat.

Credit IFN
Ai nevoie de o suma de bani in regim de urgenta?
Intrebari si raspunsuri

Nu, pentru a obtine un credit online rapid ai nevoie doar de un venit lunar de minimum 500 de lei si de un cont bancar activ. De asemenea, trebuie sa fii cetatean roman si sa ai 18 ani impliniti.

In cazul in care ai probleme in a returna suma de bani imprumutata in limita de timp stabilita initial, va trebui sa ne contactezi cat mai urgent pentru o gasi o solutie avantajoasa pentru ambele parti. Poti solicita o prelungire a perioadei de creditare. In cazul in care nu suntem anuntati, se vor percepe penalitati.

Daca ai aplicat pentru un imprumut urgent la Fix Credit, vei fi anuntat, in cel mai scurt timp, prin intermediul e-mail-ului sau al telefonului, daca cererea ta a fost aprobata.

Whatsapp