Credit fara Consultarea Biroului de Credit (BC)

Cati bani doresti? 2,000 LEI
Pe ce perioada? 6 luni

Iti oferim 33% reducere din totalul dobanzii daca achiti ratele la timp.

Suma finantata: minimum 500 lei - maximum 10.000 lei. Perioada acordare: minimum 3 luni - maximum 24 de luni. DAE: minim 1.719,89% - maxim 3.655,88%

Exemplu de calcul: Pentru un imprumut in rate Credit Fix de 5.000 lei achitat in 12 rate lunare egale, obtinut online, cu o rata de 1.431,30 lei, comision de analiza 250 lei, DAE 2.033,99%. Valoarea totala platita la sfarsitul perioadei este de 10.400,89 lei (include suma imprumutata si dobanda).

FixCredit iti sta la dispozitie cu cele mai avantajoase oferte de creditare ce prezinta beneficii considerabile, demne de luat in calcul. In acest fel, daca ai nevoie de bani, pentru diverse scopuri personale sau profesionale, poti apela la un credit, mai ales ca ai posibilitatea de a rambursa banii in 24 rate.

Opteaza pentru un credit fara verificarea CRB si descopera avantajele acestuia

Imprumutul acordat fara verificarea in biroul de credite poate fi una dintre cele mai ofertante servicii la care poti apela. Intrucat nu este necesar sa fie respectate proceduri ce ar complica si mai mult procesul, facand ca timpul de asteptare sa fie si mai mare, un credit fara verificare CRB reprezinta una dintre variantele de creditare cele mai accesate prin intermediul FixCredit! In plus, iti oferim consultanta gratuita, atat pentru acest tip de credit, cat si pentru celelalte disponibile in oferta noastra.

Alege imprumutul fara verificarea in biroul de credite de la FixCredit

FixCredit pune la dispozitia clientilor sai cele mai avantajoase oferte de creditare, astfel incat oricine sa fie multumit de deciziile luate. Daca iti doresti sa descoperi mai multe despre beneficiile, dar si criterile pe care trebuie sa le indeplinesti inainte de a solicita un astfel de imprumut, nu ezita sa contactezi unul dintre operatorii nostri, care iti stau la dispozitie.

Ai nevoie de o suma de bani in regim de urgenta?
Intrebari si raspunsuri

Atunci cand optezi pentru un imprumut CRB, trebuie sa stii ca acesta poate fi facut pe o durata de 3 luni (perioada minima), dar se poate extinde si pe parcursul a 24 luni (durata maxima).

Refinantarea banilor poate fi facuta si din mediul online, din contul de client. De asemenea, daca ai in cont suma necesara, banii vor fi retrasi automat.

Pentru a solicita un astfel de imprumut, vei avea nevoie de urmatoarele acte:

  • Copie de buletin sau copia cartii de identitate;
  • Copie a extrasului de cont, care sa ateste ultimul venit dobandit.