Credite pentru rau platnici

Cati bani doresti? 2,000 LEI
Pe ce perioada? 6 luni

Iti oferim 33% reducere din totalul dobanzii daca achiti ratele la timp.

Suma finantata: minimum 500 lei - maximum 10.000 lei. Perioada acordare: minimum 3 luni - maximum 24 de luni. DAE: minim 1.719,89% - maxim 3.655,88%

Exemplu de calcul: Pentru un imprumut in rate Credit Fix de 5.000 lei achitat in 12 rate lunare egale, obtinut online, cu o rata de 1.431,30 lei, comision de analiza 250 lei, DAE 2.033,99%. Valoarea totala platita la sfarsitul perioadei este de 10.400,89 lei (include suma imprumutata si dobanda).

Daca vrei sa beneficiezi de un imprumut, trebuie sa stii ca la FixCredit il poti obtine usor, simplu si cu un minimum de efort. Tot ce trebuie sa faci este sa indeplinesti conditiile standard necesare, astfel incat sa poti intra in posesia unui credit, fie el si pentru rau platnici.

Alege un credit pentru rau platnici si afla avantajele acestuia

Opteaza pentru un astfel de imprumut si beneficiezi de consultanta gratuita si de o echipa de profesionisti, gata sa iti raspunda la orice nelamurire si intrebare. In plus, vei putea primi banii in cont, in cel mai scurt timp posibil de la aprobarea creditului.

FixCredit - institutia ce iti ofera cele mai avantajoaase oferte de creditare pentru rau platnici

Nu ezita sa apelezi la echipa FixCredit pentru orice problema sau necesitate financiara ai intampina. Echipa noastra iti sta la dispozitie, raspunzand cat mai prompt solicitarilor si nelamuririlor tale. Scopul nostru este ca orice client sa fie multumit de serviciile oferite si sa isi rezolve problemele cu ajutorul sumelor de bani primite in urma unui imprumut pentru rau platnici sau orice alta forma de creditare regasita in oferta noastra.
Ai nevoie de o suma de bani in regim de urgenta?
Intrebari si raspunsuri

Pentru noi, cei de la FixCredit, nu conteaza daca nu ti-ai indeplinit datoriile fata de o forma de creditare anterioara. Iar pentru ca intelegem nevoia ta de a beneficia de o suma de bani, iti vom oferi finantare, iar banii iti vor fi virati in cont, in cel mai scurt timp.

Consultanta este gratuita pentru orice persoana care apeleaza la un credit pentru rau platnici sau la orice alt tip de imprumut disponibil in oferta noastra.

Pentru a beneficia de un credit, este necesar sa detii un cont bancar activ (de salariat sau de pensionar), pentru ca banii obtinuti prin apelarea la un imprumut pentru rau platnici vor fi depusi in cont.