Credite si imprumuturi nebancare

Cati bani doresti? 2,000 LEI
Pe ce perioada? 6 luni

Iti oferim 33% reducere din totalul dobanzii daca achiti ratele la timp.

Suma finantata: minimum 500 lei - maximum 10.000 lei. Perioada acordare: minimum 3 luni - maximum 12 de luni. DAE: minim 1.719,89% - maxim 3.655,88%

Exemplu de calcul: Pentru un imprumut in rate Credit Fix de 5.000 lei achitat in 12 rate lunare egale, obtinut online, cu o rata de 1.431,30 lei, comision de analiza 250 lei, DAE 2.033,99%. Valoarea totala platita la sfarsitul perioadei este de 10.400,89 lei (include suma imprumutata si dobanda).

Un credit nebancar este acordat rapid. Institutia noastra acorda imprumuturi pe termene convenabile pentru oricine care indeplineste conditiile minime de eligibilitate: varsta minimum 18 ani, venit lunar incasat pe card de minimum 1.000 de lei.

Conditiile de acordare ale unui asemenea imprumut sunt apreciate de toti clientii nostri, intrucat pot satisface cele mai mari nevoi intr-un timp scurt si fara mari batai de cap. Aplicand pentru un credit online nebancar, scutesti cozile interminabile si agitatia din banci, dar si dosarele inutile.

Cele mai utile imprumuturi nebancare

Aceste tipuri de credite sunt usor de obtinut si usor de platit, intrucat ai la dispozitie pana la 12 luni de rate fixe pentru a returna banii, indiferent de evolutia pietei.

Daca iti doresti sa primesti rapid imprumutul nebancar fara garantii, nu trebuie decat sa completezi formularul cu datele personale si cele legate de venit.

In plus, daca vrei sa construiesti un imprumut perfect pentru bugetul tau, poti alege suma de care ai nevoie si data scadentei folosind calculatorul de pe site. In ziua lucratoare ce succede solicitarii, iti vom vira banii direct in contul bancar personal, pentru ca tu sa iti duci la implinire toate planurile.

Aplica pentru un credit urgent nebancar

Pentru ca ne dorim sa fim alaturi de fiecare client in parte, finantam chiar si persoanele care au un istoric negativ. De asemenea, spre deosebire de institutiile bancare, nu solicitam plata unei asigurari si iti oferim posibilitatea de a refinanta credite de la alte institutii bancare sau nebancare.

Orice fel de problema poate fi rezolvata cu un credit rapid nebancar pe care ti-l faci online in cel mai simplu mod. Imprumuta chiar acum pana la 10.000 de lei, iar noi te vom contacta pentru a ne asigura ca primesti imediat suma solicitata.

Iti garantam ca operatorii nostri raspund fiecarei solicitari in cel mai scurt timp posibil, procesand cererile primite in afara orelor de program in decursul urmatoarei zi lucratoare.

Credite si imprumuturi nebancare
Ai nevoie de o suma de bani in regim de urgenta?
Intrebari si raspunsuri

Creditul nebancar oferit de Fix Credit:

  • Se obtine online, fara ca tu sa mai pierzi timp mergand la banca;
  • Necesita putine documente si te scuteste de dosarele solicitate de banci;
  • Iti garanteaza livrarea banilor in cel mai scurt timp.

Tot ce ai de facut chiar de acasa este sa iti alegi suma de care ai nevoie, sa te asiguri ca ai documentele obligatorii necesare si sa indeplinesti cateva criterii de eligibilitate. Odata ce trimiti documentele, noi vom procesa cererea, ne vom asigura ca totul este in conformitate cu clauzele de acordare a imprumuturilor si te vom contacta pentru semnarea contractului.

Institutia noastra garanteaza seriozitate si eficienta, punand pe primul plan nevoile tale si rapiditatea cu care iti doresti sa primesti banii. De asemenea, iti punem la dispozitie mai multe variante de credite nebancare pe care sa le platesti la termene convenabile pentru tine.

Whatsapp