Credit Fulger cu aprobare in cateva ore

Cati bani doresti? 2,000 LEI
Pe ce perioada? 6 luni

Iti oferim 33% reducere din totalul dobanzii daca achiti ratele la timp.

Suma finantata: minimum 500 lei - maximum 10.000 lei. Perioada acordare: minimum 3 luni - maximum 24 de luni. DAE: minim 1.719,89% - maxim 3.655,88%

Exemplu de calcul: Pentru un imprumut in rate Credit Fix de 5.000 lei achitat in 12 rate lunare egale, obtinut online, cu o rata de 1.431,30 lei, comision de analiza 250 lei, DAE 2.033,99%. Valoarea totala platita la sfarsitul perioadei este de 10.400,89 lei (include suma imprumutata si dobanda).

Daca ai nevoie de un credit fulger, nu ezita sa apelezi la institutia noastra pentru a beneficia de suma de bani dorita. Imprumuturile fulger, cu aprobare rapida sunt disponibile oricarei persoane ce a implinit varsta de 18 ani si are nevoie de o suma de bani cuprinsa intre 500 Lei si 10.000 Lei.

Solicita un credit fulger, aprobat online si primesti banii in cel mai scurt timp

Principalul avantaj pe care il ai daca apelezi la aceasta forma de imprumut este reprezentat de rapiditatea cu care un operator raspunde solicitarii tale, in vederea acordarii creditului. In plus, tot ce trebuie sa faci, este sa te asiguri ca indeplinesti conditiile necesare pentru a beneficia de un credit, urmand sa completezi formularul si sa prezinti documentele necesare privind demonstrarea identitatii si a surselor curente de venit.

Apeleaza la un credit fulger nebancar oferit de FixCredit

Ai toate motivele pentru care sa apelezi la institutia noastra in momentul in care te confrunti cu o situatie dificila ce tine de lipsa fondurilor financiare. De-a lungul timpului, ne-am axat cat mai mult pe experienta clientilor nostri, avand grija ca acestia sa fie intotdeauna multumiti. In acest sens, iti oferim un credit fulger online cu posibilitatea de a rambursa banii in 24 rate, iar tu esti cel care va alege ziua ideala pentru rambursare.

Ai nevoie de o suma de bani in regim de urgenta?
Intrebari si raspunsuri

Creditul fulger de la Creditfix.ro iti aduce mai multe avantaje:

  • Procedura este una destul de rapida si poate fi accesata in mediul online, fara sa fie nevoie sa stai la cozi interminabile pentru a obtine un imprumut fulger;
  • Nu sunt necesare prea multe documente pentru a putea beneficia de creditare;
  • Banii vor fi virati in cont in cel mai scurt timp posibil de la solicitarea si aplicarea pentru aceasta metoda de finantare.

Orice persoana poate beneficia de o modalitate de finantare, precum creditele fulger, insa principala conditie este ca aceasta sa fi implinit varsta de 18 ani.

La FixCredit, poti beneficia de un credit de pana la 10.000 RON.