Credit cu Istoric Negativ

Cati bani doresti? 2,000 LEI
Pe ce perioada? 6 luni

Iti oferim 33% reducere din totalul dobanzii daca achiti ratele la timp.

Suma finantata: minimum 500 lei - maximum 10.000 lei. Perioada acordare: minimum 3 luni - maximum 24 de luni. DAE: minim 1.719,89% - maxim 3.655,88%

Exemplu de calcul: Pentru un imprumut in rate Credit Fix de 5.000 lei achitat in 12 rate lunare egale, obtinut online, cu o rata de 1.431,30 lei, comision de analiza 250 lei, DAE 2.033,99%. Valoarea totala platita la sfarsitul perioadei este de 10.400,89 lei (include suma imprumutata si dobanda).

Pentru noi, cei de la FixCredit, trecutul/istoricul din punct de vedere financiar nu este un factor desiciv pentru acordarea unui imprumut. Chiar daca esti o persoana ce s-a confruntat cu probleme in ceea ce priveste restituirea banilor pentru o alta forma de creditare, acest aspect nu este unul relevant pentru noi atunci cand iti arati interesul pentru acordarea unui credit.

Solicita un credit pentru persoanele cu istoric negativ

Poti beneficia de un credit cu istoric negativ, solicitandu-l online sau daca intri in legatura cu unul dintre operatorii nostri. Acesta iti va furniza mai multe detalii, informatii si conditii pe care trebuie sa le indeplinesti pentru a fi eligibil pentru un credit special conceput pentru persoanele cu istoric negativ.

Descopera beneficiile unui imprumut pentru cei cu istoric negativ

Aplica pentru o astfel de forma de creditare si te poti bucura de:

  • Sume cuprinsa intre 500 si 10.000 Lei;
  • Proceduri care se desfasoara cu profesionalism si rapiditate;
  • Dobanda fixa;
  • Posibilitatea de a alege numarul de luni pentru rambursarea banilor;
  • Posibilitatea de a opta pentru o data stabila si avantajoasa pentru tine in ceea ce priveste rambursarea procentuala.

Nu ezita sa alegi FixCredit pentru orice nevoie financiara ai avea!

Ai nevoie de o suma de bani in regim de urgenta?
Intrebari si raspunsuri

In cazul unui imprumut cu istoric negativ, nu este relevant daca ai beneficiat in trecut de o alta metoda de finantare a banilor si, din diverse motive, nu ai putut sa duci la bun sfarsit inapoierea obligatiilor financiare in limita de timp stabilita. Insa, pentru a solicita un credit pentru persoanele cu istoric negativ, este necesar sa fi implinit varsta de 18 ani.

Suma de bani pe care ai solicitat-o va fi virata in contul tau, in cel mai scurt timp de la aprobarea imprumutului.

La cererea clientului, contractul se poate prelungi numai prin reinnoirea acestuia. Pentru ca acest lucru sa fie posibil, trebuie insa sa te asiguri ca ai achitat ratele si penalitatile care se pot inregistra, iar dupa finalizarea acestor proceduri, contractul va putea fi prelungit.

Reprezentantii nostri iti stau la dispozitie pentru mai multe detalii, asadar nu ezita sa ii contactezi!