Credit fara garantii

Cati bani doresti? 2,000 LEI
Pe ce perioada? 6 luni

Iti oferim 33% reducere din totalul dobanzii daca achiti ratele la timp.

Suma finantata: minimum 500 lei - maximum 10.000 lei. Perioada acordare: minimum 3 luni - maximum 24 de luni. DAE: minim 1.719,89% - maxim 3.655,88%

Exemplu de calcul: Pentru un imprumut in rate Credit Fix de 5.000 lei achitat in 12 rate lunare egale, obtinut online, cu o rata de 1.431,30 lei, comision de analiza 250 lei, DAE 2.033,99%. Valoarea totala platita la sfarsitul perioadei este de 10.400,89 lei (include suma imprumutata si dobanda).

Credite fara garantii usor de accesat

Indiferent de statutul social, orice persoana trece, la un moment dat, prin situatii financiare dificile sau se confrunta cu cheltuieli neprevazute. Tocmai din acest motiv, oferim celor interesati posibilitatea de a aplica online pentru un credit fara garantii, completand in formularul de pe site doar cateva date personale si de venit.

Imprumutul fara garantii pentru persoane fizice

Creditele fara garantii pentru persoane fizice se adreseaza tuturor celor care au 18 ani impliniti, un venit lunar stabil si care au nevoie de bani cu imprumut in regim de urgenta. Aceste credite nu iti impun niciun fel de garantii si nici giranti, iar cel mai mare avantaj este acela ca poti obtine suma de care ai nevoie, chiar daca, potrivit Biroului de Credit, ai un istoric negativ.

Pentru acest tip de credit, insa, iti oferim o multime de alte avantaje, printre care:

  • In functie de nevoile tale, poti alege suma de care ai nevoie, dar si data scadenta pentru returnarea acesteia;
  • Suma poate fi inapoiata in 24 rate fixe, iar valoarea lor nu depinde de evolutia pietei;
  • Poti refinanta credite de la alte institutii;
  • Banii vor fi virati direct in contul tau bancar, in decursul unei zile lucratoare;
  • Vei plati comisionul de analiza a dosarului doar la aprobarea creditului si il poti include, la cere, in suma imprumutata.

Asadar, in cazul in care, din diverse motive, vrei sa obtii bani cu imprumut fara garantii, poti solicita o suma dorita.

Credit fara garantii
Ai nevoie de o suma de bani in regim de urgenta?
Intrebari si raspunsuri

Daca alegi creditul fara garantii pentru persoane fizice de la Fix Credit vei beneficia de o perioada de 24 luni pentru a restitui banii imprumutati.

Punem la dispozitia oricarui client consultanta gratuita, atat pentru acordarea unui credit fara garantii, cat si pentru celelalte tipuri de credit care se regasesc in oferta noastra.

Poti solicita un nou imprumut fara garantii fie in momentul incheierii primului contract, fie in cazul in care rambursezi banii mai devreme decat termenul stabilit. In ambele situatii, poti aplica pentru un alt credit fara garantii pentru persoane fizice inca din ziua respectiva.