Credit in rate

Cati bani doresti? 2,000 LEI
Pe ce perioada? 6 luni
Data primei rate? 15

Ce presupune creditul in rate?

Iti oferim posibilitatea de a face un imprumut online in rate, pe o perioada maxima de 12 luni. Poti obtine pana la 10.000 de lei, iar suma pe care o primesti nu depinde de numarul de rate ales.

Poti aplica pentru creditul in rate online, pe site-ul www.fixcredit.ro, fara a fi nevoit sa mergi personal la agentie, iar un alt avantaj este reprezentat de fapul ca nu exista costuri sau comision de administrare.

Creditul in rate IFN

Poti obtine bani cu imprumut prin intermediul unui credit in rate IFN, care te poate ajuta sa rezolvi probleme neprevazute in cel mai scurt timp. Pentru a-ti construi un imprumut perfect pentru bugetul tau, trebuie doar sa alegi suma de care ai nevoie si data scadentei, iar pentru a-l obtine nu ai nevoie decat de o copie dupa buletin si un cont bancar activ, in care vei primi banii.

Vei avea de achitat doar suma imprumutata si dobanda aferenta acesteia. Daca ai un venit minim de 1.000 de lei pe luna, poti aplica pentru imprumutul in rate, iar confirmarea cererii tale iti va fi comunicata telefonic, prin apel sau sms, ori prin e-mail.

In cazul in care nu primesti raspunsul in ziua solicitarii, acest lucru nu inseamna ca cererea nu a fost procesata sau aprobata. Iti garantam ca operatorii nostri iau act de fiecare apel si solicitare in parte, insa cererile primite in afara orelor de program sunt procesate in dimineata urmatoarei zile lucratoare.

Credit in rate
Ai nevoie de o suma de bani in regim de urgenta?
Intrebari si raspunsuri

Suma maxima pentru creditele in rate de la Fix Credit este 10.000 lei.

Imprumutul in rate poate fi achitat din contul tau de client, sau, daca ai in cont suma necesara, banii vor fi retrasi de noi automat.

Pentru a obtine un credit in rate nebancare de la Fix Credit trebuie sa ai 18 ani impliniti.

Testimoniale - Rating total 4.45/5 din totalul de 11 recenzii
Whatsapp
Messenger