Credit online urgent

Cati bani doresti? 2,000 LEI
Pe ce perioada? 6 luni

Iti oferim 33% reducere din totalul dobanzii daca achiti ratele la timp.

Suma finantata: minimum 500 lei - maximum 10.000 lei. Perioada acordare: minimum 3 luni - maximum 12 de luni. DAE: minim 1.719,89% - maxim 3.655,88%

Exemplu de calcul: Pentru un imprumut in rate Credit Fix de 5.000 lei achitat in 12 rate lunare egale, obtinut online, cu o rata de 1.431,30 lei, comision de analiza 250 lei, DAE 2.033,99%. Valoarea totala platita la sfarsitul perioadei este de 10.400,89 lei (include suma imprumutata si dobanda).

Poti apela cu incredere la serviciul nostru pentru a obtine usor, fara batai de cap si in cel mai scurt timp creditul online urgent de care ai nevoie.

Produsul nostru este special conceput pentru a-ti pune la dispozitie toti banii de care ai nevoie, astfel incat sa duci la bun sfarsit fiecare dintre proiectele personale. Pentru orice suma de pana la 10.000 de lei, aplica acum pe site pentru un imprumut online si vei primi creditul imediat.

De ce un credit urgent de la FixCredit?

Acesta este cel mai eficient tip de imprumut si este oferit in cele mai bune conditii contractuale. Tot ce ai de facut este sa completezi formularul cu datele personale si cele legate de venit.

Indiferent daca aplici in afara programului nostru de lucru, cererea ta va fi procesata in dimineata urmatoarei zile lucratoare, iar daca imprumutul va fi aprobat, suma aleasa iti va fi transferata direct in contul bancar.

Mai mult decat atat, comisionul unic de analiza a dosarului va fi platit doar dupa aprobarea creditului si poate fi inclus, la cerere, in suma imprumutata.

Aplica pentru creditele online urgente

Pentru ca ne dorim ca toti clientii nostri sa fie multumiti, iti acordam un imprumut online urgent pe care il poti inapoia in 12 rate fixe, indiferent de evolutia pietei. In plus, consultantii nostri te asteapta sa ii contactezi daca ai vreo nelamurire sau daca vrei sa afli mai multe informatii despre acest tip de credit.

Credit online urgent
Ai nevoie de o suma de bani in regim de urgenta?
Intrebari si raspunsuri

Pentru ca stim cat de important este ca tu sa beneficiezi de banii imprumutati intr-un timp foarte scurt, ne-am asigurat ca procesarea cererii tale pe site-ul nostru se va face imediat. Acest tip de credit urgent se poate obtine online cu un minimum de acte.

Daca aplici pentru un credit online urgent, noi ne vom asigura ca odata inregistrata cererea ta, specialistii Fix Credit vor analiza cererea imediat si te vor contacta pentru a semna contractul. Banii iti vor fi virati de indata ce primim semnatura ta pe contract.

Singurele acte pe care trebuie sa ni le trimiti prin intermediul formularului de pe site sunt:

  • Copia buletinului sau a cartii de identitate;
  • O copie a extrasului de cont unde ai incasat venitul pe luna precedenta;
  • Un selfie cu cartea de identitate.

Whatsapp