Imprumut rapid

Cati bani doresti? 2,000 LEI
Pe ce perioada? 6 luni

Iti oferim 33% reducere din totalul dobanzii daca achiti ratele la timp.

Suma finantata: minimum 500 lei - maximum 10.000 lei. Perioada acordare: minimum 3 luni - maximum 24 de luni. DAE: minim 1.719,89% - maxim 3.655,88%

Exemplu de calcul: Pentru un imprumut in rate Credit Fix de 5.000 lei achitat in 12 rate lunare egale, obtinut online, cu o rata de 1.431,30 lei, comision de analiza 250 lei, DAE 2.033,99%. Valoarea totala platita la sfarsitul perioadei este de 10.400,89 lei (include suma imprumutata si dobanda).

Ai nevoie de un credit rapid? Acum este foarte simplu sa il obtii! Iti punem la dispozitie o modalitate facila de a obtine un imprumut imediat, iar singurele acte de care ai nevoie sunt o copie dupa buletin si o copie a extrasului de cont. Avantajul unui astfel de imprumut este ca poate fi obtinut de orice persoana care indeplineste conditiile de eligibilitate.

Obtine un credit rapid chiar acum!

Daca ai nevoie de ajutor financiar, poti aplica pe site-ul www.fixcredit.ro pentru un credit urgent. Tot ce trebuie sa faci este sa completezi formularul pus la dispozitie, cu datele personale si cele legate de venit si sa astepti ca echipa noastra sa iti proceseze cererea fie in aceeasi zi, fie in prima dimineata lucratoare ce succede solicitarea.

Aplica pentru un imprumut rapid daca:

Daca ai peste 18 ani si ai un cont in care incasezi venitul lunar, poti sa obtii banii necesari. Suma poate fi returnata in rate fixe si avantajoase in urmatoarele 24 luni. Poti, de asemenea, solicita un alt credit in momentul in care ai terminat de achitat imprumutul initial.

Pentru ca ne dorim sa fim un sprijin de nadejde pentru tine, indiferent de situatia in care te afli, iti punem la dispozitie o serie de beneficii:

  • Chiar daca istoricul tau se va dovedi a fi negativ in urma verificarii la Biroul de Credit, noi suntem dispusi sa te finantam;
  • Iti oferim posibilitatea de a refinanta credite la alte institutii;
  • Spre deosebire de institutiile bancare, nu iti vom solicita plata unei asigurari.

Vei plati comisionul unic de analiza a dosarului, in valoare de 250 de lei, doar la aprobarea creditului si, la cerere, il poti include in suma solicitata.

Imprumut rapid
Ai nevoie de o suma de bani in regim de urgenta?
Intrebari si raspunsuri

Pentru a deveni client Fix Credit si, implicit, pentru a obtine un credit IFN trebuie sa dispui de un cont bancar activ, fie de salariat, fie de pensionar.

Imprumuturile IFN online se adreseaza persoanelor fizice, care au nevoie de bani in regim de urgenta si care au 18 ani impliniti. De asemenea, pentru a putea obtine un astfel de credit de pe site-ul nostru, trebuie sa ai cetatenie romana si un venit lunar constant.

Singura situatie in care contractul de credit IFN poate fi prelungit este aceea in care il reinnoiesti. Cu alte cuvinte, trebuie sa achiti ratele si eventualele penalitati, iar abia apoi sa prelungesti contractul. Pentru informatii suplimentare cu privire la acest subiect, poti contacta unul dintre reprezentantii Fix Credit.