Vrei un credit de 10.000 lei

Cati bani doresti? 10,000 LEI
Pe ce perioada? 6 luni
Data primei rate? 20

Aplica pentru creditul in valoare de 10.000 LEI

La noi, poti obtine un credit de pana la 10.000 lei, pe o perioada de 12 luni, in cele mai simple conditii. Cel mai mare avantaj este ca vei primi suma dorita intr-un timp foarte scurt, chiar in contul tau bancar. Nu este nevoie sa te deplasezi nici la agentie, nici la banca.

Cel mai simplu mod de a face rost de imprumut de 10.000 lei

Atunci cand ai nevoie de 10.000 lei, ii poti obtine prin intermediul unui imprumut. Iti punem la dispozitie mai multe oferte, pe care le poti accesa simplu, completand formularul de pe site cu cateva date personale si cele legate de venit, iar actele de care ai nevoie pentru acordarea creditului de 10000 lei sunt minime.

In plus, nu iti solicitam plata unei asigurari si suntem dispusi sa te finantam chiar daca verificarea la Biroul de Credit demonstreaza ca ai un istoric negativ. De altfel, vei plati comisionul unic de analiza, in valoare de 250 de lei, doar la aprobarea creditului si, la cerere, il poti include in suma imprumutata.

Daca ai nelamuriri referitoare la modalitatea de alegere a sumei si a datei scadente, la procesul de aprobare a cererii sau orice alt tip de intrebari, ii poti contacta pe operatorii nostri, care raspund prompt fiecarui apel.

Vrei un credit de 10.000 lei
Ai nevoie de o suma de bani in regim de urgenta?
Intrebari si raspunsuri

Perioada maxima pentru achitarea imprumutului este de 12 luni.

Chiar in ziua in care ai achitat suma de 10.000 Ron solicitata in creditul initial, poti aplica pentru un alt credit.

Nu exista o limita maxima pentru venitul personal. Pentru a fi eligibil pentru imprumutul de la Fix Credit, trebuie sa aveti un venit lunar in valoare de cel putin 500 de lei.

Testimoniale - Rating total 4.45/5 din totalul de 11 recenzii