Vrei un credit de 2000 - 3000 lei

Cati bani doresti? 2,000 LEI
Pe ce perioada? 6 luni
Data primei rate? 20

Pentru ca oamenii sunt diferiti, au pasiuni si interese variate, si nevoile acestora difera. De aceea, venim in ajutorul clientilor nostri si le oferim posibilitatea de a solicita un credit cu valoarea cuprinsa intre 2000 si 3000 de lei.

Solicita un credit de pana la 3000 LEI

Indiferent de motivele pentru care iti doresti sa intri in posesia unei sume de bani de maximum 3000 de lei, poti obtine un credit timp de 12 luni doar completand rapid cererea de pe site-ul nostru cu datele personale si cele de venit. Acest tip de imprumut te va ajuta sa scapi de cozile interminabile din banci si sa obtii suma de care ai nevoie cu minimul de acte.

Care sunt avantajele creditului de 2000-3000 de lei

Primul avantaj al acestui tip de credit este acela ca nu vei avea nevoie decat de o copie dupa buletin si o copie a extrasului de cont. De asemenea, un alt avantaj este faptul ca nu vei avea giranti sau garantii materiale si vei putea intra in posesia banilor in cel mai scurt timp de la completarea formularului.

Alte avantaje:

  • Nu vei plati o asigurare;
  • Ai posibilitatea de a refinanta credite la alte institutii;
  • Poti obtine finantarea, indiferent de istoricul tau;
  • Vei plati comisionul de analiza doar la aprobarea creditului.

Operatorii nostri raspund la 100% dintre apeluri, astfel ca ne poti contacta daca ai orice nelamurire. De asemenea, acestia proceseaza rapid fiecare solicitare, iar in cazul in care a fost trimisa in afara programului de lucru, aceasta va fi analizata in dimineata urmatoarei zilei lucratoare.

Vrei un credit de 2000 - 3000 lei
Ai nevoie de o suma de bani in regim de urgenta?
Intrebari si raspunsuri

Atat in cazul imprumuturilor de 2000 de lei, cat si in cazul altor sume cu pragul maxim de 3000 de lei perioada de rambursare este de cel mult 12 luni. Daca vei restitui banii dupa data scadenta, vei fi penalizat cu o dobanda zilnica de 1,2% din suma imprumutata.

In momentul in care cererea ta va fi aprobata, unul dintre operatorii Fix Credit te va contacta, fie telefonic, fie pe adresa de e-mail. De asemenea, poti afla si tu daca solicitarea a fost sau nu aprobata, verificand daca banii au intrat in cont.

Pentru obtinerea acestui tip de imprumut, beneficiarul trebuie sa aiba 18 ani impliniti, obligatoriu. De asemenea, acesta trebuie sa aiba un venit stabil, astfel incat sa avem garantia ca isi va putea returna datoria.

Testimoniale - Rating total 4.45/5 din totalul de 11 recenzii